Во сеќавање на МОМЧИЛО ТРАЈКОВСКИ 1958 – 2024

Почитувани,
Ве известуваме дека на 06.06.2024 година (четврток) со почеток во 12:00 часот во просториите на НУ Музеј на Македонија (Кино Сала) ќе се одржи комеморација за нашиот драг и почитуван колега Момчило Трајковски (1958 – 2024).
По тој повод ги покануваме колегите, неговите соработници, пријатели и познаници за да му одадеме последна почит.

You may also like...