Финансиски извештаи за 2017 година

Овде можете да ги видите извештаите за финансиското работење на НУ Национален конзерваторски центар – Скопје

Финансиски извештаји за 2016 година

Овде можете да гi видите Годишниte финансиски  извештајi за 2016 година за работењето на НУ национален конзерваторски центар – Скопје

kratovoAA_640

Старото градско јадро на Кратово заштитено со Закон

Донесувањето на Законот ќе овозможи постабилен и поодржлив континуитет во зачувувањето, проучувањето и ревитализацијата на македонското културно наследство …

повеќеинлайн монтажгрузоперевозки сайт заказовалександр лобановский супермаркет класссредства prtour russie

Конзервација на Шарена џамија со пари од САД

Фасадата на Шарената џамија во Тетово ќе биде конзервирана и реставрирана со американски пари. Амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс, и нашата министерка за култура Елизабета Канческа-Милевска вчера потпишаа меморандум за доделување грант од околу 95.000 долари. Донацијата е една од најголемите за оваа година во Европа.циркуляционные насосы российского производствакакой взять ноутбук для игрАлександр Фильчаков Васильевичбалаклава шапкапланшет с андроид 4.0

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ФИНАНСОВ КОНСУЛТАНТ

Објава за ангажирање финансиски советник за потребите на Директниот грант за проектот „Конзервација и ревитализација на културно-туристичкиот комплекс Св. Ѓорѓи – Старо Нагоричане“, финансиран преку програмата ИПА 2009 Рокот за доставување на пријавите е пет (5) дена по објавувањето.