За Културно наследство бр.38

Ве известуваме дека Националниот конзерваторски центар – Скопје го подготвува новиот број на зборникот Културно наследство (38) за 2012 година. Имаме чест да Ве поканиме да учествувате со свој текст за Вашите најнови истражувања.

Конкурс за финансирање на проекти за 2013 година

Врз основа на член 65, а во врска со членовите 8 и 62 од Законот за културата („Службен весник на Република Македонија“ бр. 31/98, 49/03, 82/05, 24/07, 116/2010, 47/2011, 51/2011) Министерството за култура распишува КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2013 ГОДИНА повеќенасос малыш устройствопмж в германию из казахстана 2015александр лобановский харьковрадиоуправляемые квадрокоптерытаможенное оформление грузов

Библиотечен информатор 2011

Библиотечен информатор 2011

Downloadактивный отдых турыФильчаков прокурорДанильченкофзшкастрюли алюминиевые

Годишен извештај за 2009

Во прилог е годишниот извеѓтај за 2009 година.

Downloadtrans siberian railway routeсмс рассылка от имени компанииданильченко юрій броніславовичsmm продвижение в социальных сетяхэлектрокотел отопления цена

korica_final_Pazaci-na-starinite

Промоција на Пазачи на старините

Денес на 10.12.2009 година во 12:15 часот просториите на Хотел Континентал ќе се одржи промоција на публикацијата   ПАЗАЧИ НА СТАРИНИТЕ по повод јубилејот 60 години Национален конзерваторски центар.