Category Archives: Uncategorized

korica_final_Pazaci-na-starinite

Промоција на Пазачи на старините

Денес на 10.12.2009 година во 12:15 часот просториите на Хотел Континентал ќе се одржи промоција на публикацијата   ПАЗАЧИ НА СТАРИНИТЕ по повод јубилејот 60 години Национален конзерваторски центар.