Category Archives: Посети

03_konzervatorski_640

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска го посети Националниот конзерваторски центар

Националниот конзерваторски центар ќе биде опремен со два нови апарата кои наскоро ќе бидат ставени во функција, обезбедени се од Владата на РМ и ќе се користат во лабораторијата за физичко-хемиски испитувања на културното наследство.